<font color=„#2e2e2e“ face=„Philosopher, sans-serif“>Малък нож Samurai Yanagiba 12.5 см </font>
<table class=„table table-bordered“>
<thead>
<tr>
<td colspan=„2“>Характеристики</td>
</tr>
</thead> <tbody> <tr> <td><font
face=„Arial“>Марка</font></td>
<td>Stellar, серия Samurai
</td> </tr>
<tr> <td><font face=„Arial“>Описание</font></td> <td> Дължината и формата на острието идва от линията на традиционните японски ножове, заточването е едностранно то е пряко свързано с историята и традициите на японската кухня, която акцентира върху сезонните свежи продукти. Острия нож е съществен елемент за процеса на готвене. Дръжките на ножовете от линията Самурай са изработени от дърво наречено Hiba .
Този нож се използва най – често в суши кухни и не само, чудесно служи за фино рязане и филетиране на риба и пиле. </td></tr> <tr> <td><font face=„Arial“>Дължина</font></td><td>Острие: 12,5 см</td> </tr>
<tr> <td><font face=„Arial“>Материал</font></td><td>Въглеродна стомана </td> </tr>
</tbody>
</table>
<table class=„table table-bordered“><tbody><tr><td>В случай, че имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел. <u>0882 600 419</u>.
</td></tr></tbody></table>