За нас

Когато търся обзавеждане, започвам с FAVI.

Историята на FAVI започва през 2015 г. с идеята да направи избора на мебели в интернет лесен, вдъхновяващ и достъпен за всички. Във FAVI ще откриете на едно място широка гама от продукти от десетки онлайн магазини, които предлагат мебели и декорации за красиво обзаведен дом.

FAVI - Търсачка за мебели

FAVI не е магазин, а търсачка. Ние не продаваме директно продукти, но чрез нас получавате достъп до избрания от вас артикул само с един клик директно от един от онлайн магазините на нашите партньори във FAVI, където можете да завършите покупката си.

Присъединете се към нашето пътешествие, изпълнено с находки, вдъхновение и стил. Нека заедно да направим всяко пространство малко по-красиво.

Защо да изберете мебели чрез FAVI.bg?

Богат избор

Най-широкият асортимент от мебели на едно място ви спестява време, за да не се налага да търсите другаде и да посещавате много магазини.

Акцент върху качеството на онлайн магазините

За нас е важно да предлагаме продукти само от надеждни онлайн магазини, които осигуряват качествени стоки и добро обслужване на клиентите. Ето защо отдаваме голямо значение на проверката на качеството им в началото и по време на сътрудничеството ни с тях. За това ни помагат програми като FAVI Extra, която включва отзиви на продукти и магазини.

FAVI е лидер в сегмента за мебели и декорация в европейското интернет пространство

12 държави, използващи FAVI

6,2 млн.+ продукти в наличност

75 хил+ месечно обработени поръчки

2100+ доволни партньори

16 млн.+ месечни посещения от клиенти към нашите партньори