Кремообразна керамична форма за торта , ⌀ 28 см - Emile Henry
Сходни продукти (15)
Форма за Печене Ô Cuisine Кръгъл 26 x 26 x 5,9 cm Прозрачен (6 броя)
Форма за Печене Ø 28 cm Метал Тъмно сив Въглеродна стомана (12 броя)
Форма за Печене Pyrex Classic Суфле 21 x 21 x 10 cm Прозрачен Cтъкло (4 броя)
Параметри и описание
Производител | Emile Henry |
---|---|
Цвят | бял |
Материал | керамика |
Тегло | 1.38 kg |
Височина | 6 cm |
Диаметър | 29 cm |
Обем | 1.98 l |
Подходящо за | за сладкиши |
Качество | Premium |
Грижа | подходящ за съдомиялна машина |
Инструкции | подходящ за микровълнова |
Магията на френските торти се крие в крехкото тесто. То се приготвя лесно от обикновено брашно, масло, малко захар и студена вода. Оставяте тестото да почине в хладилника, разточвате го, слагате го във форма, набождате го с вилица и го печете, натежало с керамични зърна. В страната на галския петел горещата обвивка след това се напълва с плодове, сметана или шоколадови кремове, украсява се с плодове и други деликатеси от тази благородна кухня. Отделяте ли? Тогава заложете на форма от Emile Henry . Качествените съдове за готвене са половината от успеха. Тогава цветовете на формите могат лесно да се комбинират и допълват, например с рамекенски форми или да се оставят едноцветни. Всичко зависи от вас. Освен това, благодарение на ръчното производство, всяко изделие е истински оригинал. Те могат лесно да се справят с температури от –20 °C до +270 °C. За марката: Френската семейна компания Emile Henry е нарицателно име сред тези, които са се влюбили в изкуството на печенето и готвенето. Техните висококачествени керамични съдове за готвене, изработени ръчно , придават нов облик на класическия обяд. От 1848 г. насам те придават изключителен вид, който превръща не само печенето, но и сервирането в купи и форми в гурме преживяване. Дарение на специална технология керамиката е устойчива на удар и надраскване, така че можете да режете и да използвате остри инструменти с лекота. Всички скъпоценни камъни на Emile Henry също така са подходящи за миене в съдомиялна машина, микровълнова фурна и дори за замразяване. Рецептата на всеки за най-добрата торта е различна, но когато става въпрос за най-добрите съдове за печене, Emile Henry печели при всички експерти.