За приготвяне ще Ви трябват:
125 г брашно
1 яйце
1 с.л. масло
2 с.л. ванилова захар
1 пакетче (12 г) бакпулвер
130 мл мляко
олио
Белтъкът се разбива заедно със захарта. От останалите съставки се приготвя тестото и накрая внимателно се добавя разбитият белтък със захарта. Тиганът се намазва с олио и палачинките се запичат от двете страни до златисто. Ако искате по-дебели палачинки, може да добавите още един слой тесто по време на печене.
Тиган за Палачинки Baumalu Сребрист Метал Неръждаема стомана Ø 20 cm
102,48 лв
В наличност
Безплатно
Тиган за палачинки с незалепваща повърхност Pfluon Granit , ⌀ 27 cm Grande - Orion
50,00 лв
В наличност